Haber

Yenişehir Belediyesi’nin yaz spor kursları kayıtları başladı

Mersin Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde verilecek yaz sporları kursları için kayıtlar başladı. Yenişehir Belediyesi’nin spor merkezlerinde verilecek kurslar, 4 Temmuz’da başlayıp 10 Eylül’de sona erecek.

Ulusal ve uluslararası spor düzenlemelerini Yenişehir’e kazandıran ve binlerce sporcuyu kente kazandıran Yenişehir Belediyesi, çocukların yaz tatilini verimli geçirmeleri için yaz sporları kursları açıyor. 06-15 yaş arası çocuklar futbol, ​​basketbol, ​​voleybol, okçuluk, tenis ve jimnastik branşlarında verilecek kurslara katılabilir. Yenişehir Belediyesi Özgecan Aslan Spor Tesisleri, Yenişehir Belediyesi Çet Tenis Tesisleri ve Yenişehir Belediyesi Kapalı Spor Salonu’nda verilecek spor kursları ile çocuklar hem eğitim alacak hem de sosyalleşme fırsatı bulacak.

Bugüne kadar binlerce çocuğa spor eğitimi verdiklerini belirten Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Çocuklarımızın yaz aylarını aktif, eğlenceli ve sağlıklı bir şekilde geçirmeleri için birçok farklı spor dalında kurslar düzenliyoruz. Spor vücudumuzu güçlendirir, zihnimizi canlandırır ve ruhumuzu besler. Kurslarımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Spor kurslarımız ile çocuklarımızın potansiyelini ortaya çıkarıyoruz. Her yıl düzenlediğimiz kurslarla binlerce çocuğumuz arkadaşlarıyla birlikte spor yapıyor ve öğreniyor.” söz konusu.

Yenişehir Belediyesi Spor Kulübü’nün profesyonel eğitmenleri tarafından verilecek kurslara ön kayıt yaptırmak veya detaylı bilgi almak isteyenler 0533 05478 33 numaralı telefonu arayabilir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu